Hirdetés

Megérkezett a Call of Duty: Modern Warfare szezonközi frissítése

|

A patch tovább csiszolja a játékmenetet, gyengít bizonyos fegyvereket, és a Warzone módba is elhoz egy fontos újítást.

Hirdetés

Sejteni lehetett, hogy az Infinity Ward csapat még egy komolyabb frissítéssel készül, mielőtt belevágnánk Call of Duty: Modern Warfare és a Warzone az ötödik évadába. Most meg is érkeztek a patchek, melyek rég követelt változásokat hoznak a játékba, viszont ismételten hosszú letöltésre kell számítania annak, aki azonnal telepítené is őket.

Hirdetés

A csapat beváltotta ígéretét, hogy visszavesznek a Grau gépkarabély erejéből, így mostantól nem kell attól félni, hogy akik nem ezzel indulnak egy bevetésre, azok hátrányban lesznek egy meccs során. Ennél persze érkezett egy sokkal figyelemreméltóbb újítás is, ugyanis a Warzone mostantól 200 játékosnak képes otthont adni, így Verdansk minden eddiginél zsúfoltabb lehet, tehát jó ha gyakrabban pillantunk a hátunk mögé.

Emellett megérkeztek a Supply Run Contractok is, ami azt jelenti, hogy a játékost és a csapatát a legközelebbi Buy Station felé irányítja a játék. Ha egy bizonyos időlimiten belül sikerül elérni a boltot, akkor minden vásárlásunkra kedvezményt kapunk.

A frissítést már eléritek PC-n, PS4-en és Xbox One-on, de készüljetek fel a hosszú letöltési időre is, ugyanis 22-36 gigabyte-tal kell megküzdenie a sávszélességeteknek, noha ez a játék végleges méretét alig bővíti, sőt a Warzone esetében még csökkenti is egy kicsit. Ha kíváncsiak vagytok, hogy egészen pontosan milyen újítások érkeztek a frissítéssel, akkor az Infinity Ward honlapján részletesen elolvashatjátok a patch teljes tartalmát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)