Hirdetés

Megérkezett a GOG nagy Black Friday leárazása

|

Rengeteg kiváló játékot szerezhetünk be most kedvező áron a digitális áruházban.

Hirdetés

A PC-s játékosok számos digitális áruházból vehetik meg a különböző játékokat, ráadásul elég gyakori az is, hogy alkalmanként bitang jó leárazások vannak ezeken a platformokon. A CD Projekt tulajdonában lévő GOG.com is gyakran vágja meg a kínálatában elérhető alkotások árcéduláját, és a srácok nemrég indítottak egy újabb vásárt, amelynek köszönhetően alaposan feltankolhatunk, és nem is kell túl sokat költenünk.

Hirdetés

A GOG legújabb leárazása egyetlen naphoz, a fekete péntekhez kapcsolódik, de szerencsére nem csak 24 óráig érhetőek el a kedvezményes árak, hanem egészen december 1-ig. Több mint 2600 játék árát mérsékelték a vásár keretén belül, ráadásul akad olyan cím is, amelyik 90%-kal kevesebbe kerül, mint általában.

A Metro Exodus - Gold Edition például csak 22,09 euró, de a Control Ultimate Editiont is bezsebelhetjük már 19,99-ért. A Prey: Digital Deluxe Editionért mindössze 10 eurót kell fizetnünk, az egészen remekre sikeredett Hellblade: Senua's Sacrifice-ért pedig 5,99-et, ami kifejezetten ütős ár.

Ha szétnéznétek a kínálatban, esetleg vásárolnátok is magatoknak valami szépet, akkor látogassatok el ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)