Hirdetés

Megérkezett a League of Legends legújabb hősének játékmenet bemutatója

|

Renata Glasc a League of Legends felhozatalának legújabb bajnoka, aki a támogatók sorát bővíti.

Hirdetés

Renata nagyjából két hete mutatta meg magát a világnak, de akkor még csak a tesztszervereken volt elérhető. Az új támogató karakter most azonban az éles szervereken is felbukkant, és ennek köszönhetően egy rendes játékmenet bemutatót is kaptunk róla.

A League of Legends Magyarország csapatának köszönhetően szinkronos ismertető is érkezett a karakterhez, így mindenkinek gond nélkül megismerheti a karakter trükkjeit.

Hirdetés

Renata egy kifejezetten veszélyes támogató hős, aki amellett, hogy képes lebénítani ellenfeleit és felerősíteni társait, még azt is elérheti, hogy az ellenséges karakterek egymást kezdjék támadni.

Egy trükkös karakterről van szó, akinek hatásos használata azért megkövetel majd némi gyakorlást és tapasztalatot. Ettől függetlenül Renata már mindenkinek elérhető, aki ki szeretné próbálni, tegyetek vele egy próbát, és meséljétek el kommentben tapasztalataitokat!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)