Hirdetés

Megérkezett a Michael Jackson-film előzetese!

|

A Columbia Pictures pár héttel a premier előtt közzétette sikervárományos filmje, a This Is It előzetesét.

Hirdetés

A vártnál jóval korábban tette közzé a Columbia Pictures október 28-án bemutatanó, Kenny Ortega által rendezett Michael Jacksonról szóló életrajzi film előzetesét.

Igazából a film werk-jelleget sugároz majd, hiszen egy olyan Jacksont láthatunk benne, melyet nagyon ritkán láthattak a rajongók: kulisszák mögötti felvételeken át láthatjuk például, miként készül az előadó a nyárra tervbe vett, már akkor teltházas londoni koncertjeire.

A film közvetlenül az énekes halála előtti eseményekre alapoz, egészen pontosan az áprilistól júniusig tartó időszakot tárja elénk, melyet több, mint 100 órányi forgatott nyersanyagból kellett elkészíteniük az alkotóknak.

A film külön érdekessége, hogy mindösszesen kettő hétig vetítik a mozik világszerte, így nálunk is viszonylag rövid ideig lesz műsoron – így nem árt időben elkezdeni a készülődést, ha részesei akarunk lenni a ritkaság megtekintésének. A hazai premier hasonlóan az amerikaiéhoz, október 28-án startol.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)