Hirdetés

Megérkezett a Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir

|

A mai naptól elérhető a Nevewinter Nights második kiegészítője. A gyökerekhez visszatérő alkotás minden rajongónak kötelező darab.

Hirdetés

Tadam! A Neverwinter Nights ugyan nem aratott akkora sikert, mint az előtte megjelenő Bioware játék - a Baldur's Gate - de azért szép nagy rajongótáborral rendelkezik. A második részt már nem is ők, hanem az Obsidian Entertainment fejlesztette, és bár a játék igencsak bugos volt a megjelenéskor, a javításoknak hála, szépen játszható lett. Az első kiegészítőt ugyancsak az Obsidian követte el, és igazán epikus kalandra indulhattak az érdeklődők. Az új kiegészítő viszont visszatér az alapokhoz, és nem a Neverwinter Nights alapokhoz. Az Storm of Zehirben újfent jelen lesz a szabadon bejárható nagytérkép - a la Baldur's Gate - és csapatunkat teljes egészében mi állíthatjuk össze - a la Icewind Dale. A nyitott végű egyszemélyes játékmód 20-30 óra játékidőt ígér, amit a lelkes kalandorok akár online kooperatív módban is tolhatnak - ilyenkor már nem annyira egyszemélyes, de azért sztorimód, teccikérteni. A csapat tehát nulláról indul majd, de azért itt is találkozhatunk akár sárkányokkal is, ha elég időt töltünk a Sword Coast felfedezésével. A történetről Chavalier kolléga mesélt már egy kicsit, sőt láthattunk ízelítőt is. Aki kedvet érez magában egy igazi jó kis D&D kalandozásra, az ne habozzon, irány Faerun!

A fórumon lehet elregélni, ki hány sárkányt, goblint, ártatlan bámészkodót szecskázott fel kalandozás közben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)