Hirdetés

Megérkezett a The Witcher 3 HD Reworked legújabb frissítése

|

A több mint 5 éve fejlesztett modot továbbra is fejlesztik, ezúttal a 12.0 számú verzió vált elérhetővé.

Hirdetés

Számtalan előnnyel jár, ha egy játéknak sikerül lelkes közösséget gyűjtenie maga köré. Ha például akadnak kreativitással és alkotókedvvel megáldott rajongók közöttük, akkor az általuk készített modok jócskán meghosszabbíthatják az adott alkotás életét. A Halk Hogan nevű modder például már évek óta lelkesen dolgozik a The Witcher 3 HD Reworked Project modon, és már elérhetővé tette az alkotás legfrissebb verzióját.

Hirdetés

A mod újabb magas felbontású textúrákat tartalmaz az előző kiadáshoz képest, viszont ennek ellenére a PC-t sem izzasztja meg, ugyanis nem igényel több VRAM-ot, mintha a játékot simán a legmagasabb beállítások mellett futtatnánk. A készítő egy videón mutatja be a változtatásokat, ezt alább nézhetitek meg.

A valamivel több mint 9 GB méretű The Witcher 3 HD Reworked Project 12.0 Ultimate modot a NexusMods honlapjáról tölthetitek le ingyenesen. Ti kipróbáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)