Hirdetés

Megérkezett az első Wheelman DLC

|

Vin Diesel újabb lehetőségeket kap Barcelona rongálására az új DLC csomag keretében.

Hirdetés

Elméletileg már tölthető is a Wheelman új DLC csomagja. A cucc Xbox Live-on 400 MS pontba, a PSN-en 4,99 dolcsiba fáj. Ez a premium pack ára, amelyben 5 új mellékküldetés található, de létezik egy ingyenes verzió is, ami viszont csak 1 darab ilyen küldit tartalmaz.

Ezek az új küldik a street showdown kategóriában indulnak, aki tolja a játékot az bizonyára tisztában van vele, vajon mennyire éri meg az árát az első DLC csomag. A Wheelman - aki esetleg nem tudná - Barcelona városába kalauzol el bennünket, ahol Vin Diesel bőrébe bújva hajthatunk végre soha nem látott akciójeleneteket. PC-s DLC-nek nyoma sincs egyelőre...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)