Hirdetés

Megérkezett az Xbox Live Dashboard frissítés

|

A Microsoft újabb frissítéssel lepte meg az Xbox Live felhasználókat.

Hirdetés

Akinek nem inge, az le ne töltse, de megjött az új Xbox Live Dashboard. Az augusztusi frissítés viszonylag gyorsan felmászik gépünkre, majd egy újraindítás után már élvezhetjük is az új szogáltatásokat.

Ezen újdonságok leginkább csak apróságok, de van köztük néhány egészen jó. Javították a -nálunk nem annyira aktuális - Netflix cuccost, megérkezett az Avatar Marketplace, ahol valódi pénzért vehetünk extrém hacukákat avatárunknak, valamint a Games on Demand szolgáltatás is beindult. Ez utóbbi segítségével letölthetünk játékokat a konzolunkra, így megúszhatunk egy sétát a legközelebbi boltba, és a futárra sem kell várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)