Hirdetés

Megérkeztek a Forspoken első tesztjei, beigazolódni látszanak a korábbi félelmek

|

Bár volt, aki szerint a történet és a játékmenet is remek, a legtöbben lepontozták a Forspokent.

Hirdetés

Holnap fog megjelenni a Forspoken, melynek rövidke demóját korábban bárki kipróbálhatta, az előzetesek és a próbaverzió viszont maradjunk annyiban, nem mosták el a játékostársadalom túlnyomó többségét. Ma pedig befutottak az első tesztek is, melyek alapján (kapaszkodjatok meg) nagyon úgy fest, hogy sajnos a Forspoken tényleg nem egy jó játék.

A Metacriticen jelenleg 69-es Metascore-on áll a Forspoken, vagyis ennyi a súlyozott átlaga összesen 48 írott teszt alapján. 20 médiumtól zöld, 26-tól sárga, kettőtől pedig vörös értékelést kapott. A Metacritic rendszerében a zöld pecsnit a 100 és 75 pont közötti játékok kapják, a sárgát a 74 és 50 közöttiek, míg a 49 százalékos vagy annál is alacsonyabb értékelések jutalma a vörös zóna lesz (filmeknél és sorozatoknál egyébként picit más a rendszer).

Hirdetés

A legjobb, 95%-os értékelést a Gaming Nexustól kapta a Forspoken. Ők kifejezetten dicsérték a történetet, a megszerezhető varázslatokat és fejleszthető felszereléseket, sőt a bossharcokat is. Az érem másik oldalát a 40%-ot kiosztó Dexerto és Hardcore Gamer lett. Utóbbi szerint ez a játék lehetett volna egy friss, új kezdet is a Luminous Productions számára, de sajnos a Forspoken semmiféle elváráshoz nem tudott felnőni, tele van technikai inkonzisztenciával, nyílt világa fakó, és az a legrosszabb, hogy bár egy csomó ötletes megoldással találkozhat a játékos, ezek közül egyetlen egy esetében sem sikerült kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket.

Íme a további fontosabb külföldi médiumok értékelései:

  • Destructoid - 7/10
  • Game Informer 7,5/10
  • Game Rant - 3/5
  • GameSpot - 5/10
  • GamesRadar - 2,5/5
  • GamingBolt - 7/10
  • IGN.com 6/10
  • Screen Rant 3,5/5
  • VG247 - 3/5
  • Wccftech - 7/10

Mi csak ma kaptunk tesztpéldányt a Forspokenből, így saját véleményünket még nem tudjuk megosztani veletek a játékról. Természetesen a végigjátszást követően beszámolunk majd a személyes tapasztalatainkról is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)