Hirdetés

Megérkeztek az Assassin's Creed Mirage első képei

|

Friss és ropogós képeken feszít az ifjú Basim, a legújabb Assassin's Creed főszereplője.

Hirdetés

Tegnap este lezajlott a Ubisoft Forward, és lényegében a szivárogtatók mindegyik előrejelzése bejött, kezdve a széria gyökereihez visszatérő Assassin's Creed Mirage leleplezésével. A Ubisoft Bordeaux fejlesztése csupán egyike a készülő Assassin's Creedeknek, ám míg a japán Codename Red, vagy a boszorkányos Codename Hexe megjelenése a távolba vész, addig a Mirage már 2023-ban befut, a pletykák szerint várhatóan tavasszal.

Sajnos a tényleges játékmenetet még nem mutatta meg a Ubisoft, sőt igazából azt sem, hogyan az Ubisoft Anvil motorral (ez dolgozik a Valhalla alatt is) életre keltett nyüzsgő Bagdad, helyette be kellett érnünk egy látványos CGI trailerrel.

Hirdetés

Előbb vagy utóbb persze sor kerül arra is, hogy akció közben láthassuk Basimot, ám a kiadó marketinggépezete most még abban a szakaszban tart, amikor állóképek előzik meg a mozgóképeket. Magyarán nagyfelbontású, gondosan beállított jeleneteket ábrázoló képekkel igyekszik kedvet csinálni a játékhoz. Íme:

A PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X|S-re, sőt mi több, még Amazon Lunára is érkező Assassin's Creed Mirage az Assassin's Creed Valhallában megismert Basim Ibn Ishaq tolvajból Rejtőzködővé válásának történetét meséli el. Hűsünk mentorának, Roshannak a mindig kiváló Shoreh Aghdashloo (A Térség) kölcsönzi a hangját.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)