Hirdetés

Megerősítést nyert egy nagyon érdekes Far Cry 2-es elmélet

|

Maga a játék rendezője ismerte el, kicsoda valójában a főgonosz.

Hirdetés

Nem nyújtott tökéletes élményt, de az egészen realisztikusan működő fegyvereivel és óriási játékterével még ma is izgalmas kaland lehet a Far Cry 2, ami egy afrikai polgárháborúba kalauzol el minket.

A játékban fontos szerep jut egy Jackal nevű fegyverkereskedőnek, és a rajongók korábban előálltak egy olyan teóriával, miszerint a fickó valójában nem más, mint a legelső Far Cry irányítható főhőse, Jack Carver.

Hirdetés

Az elméletet alátámasztja az, hogy a Jackal és Jack Carver játékbeli háttértörténete eléggé hasonlít egymáshoz, hiszen mindketten az amerikai haditengerészetben szolgáltak, és mindkettejük illegális fegyverkereskedőként ügyködött. Egyesek szerint Carver a Far Cry Instincts végén kapta meg azokat a bizonyos gyémántokat, amelyek központi szerepet játszanak a második rész cselekményében.

A fentieken túl vannak konkrétabb bizonyítékok is, ugyanis Jackal textúrafájljainak neveiben szerepel a "jackcarver" szócska. Ez arra utalhat, hogy tényleg ugyanarról az emberről van szó, és ezt nemrég a Far Cry 2 rendezője, Clint Hocking is megerősítette:

"A Jackal valójában Jack Carver akar lenni az eredeti Far Cryból."

Hocking elmondása szerint az volt az ötlet, hogy a Jackal tényleg Carver, aki az első részben látott történéseket követően szintet lépett a csempészésben, és belekeveredett a Far Cry 2-ben szereplő konfliktusba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)