Hirdetés

Megfejtették a Call of Duty ládák titkát, egy dátumra derült fény

|

Ez viszont még mindig nem a 2020-as Call of Duty játék leleplezésének napja lesz, továbbra is csak nyomokat szór el az Activision.

Hirdetés

Az Activision komoly energiát fektet abba, hogy még mindig titokban tartsák a 2020-as Call of Duty játék részleteit, és ezzel párhuzamosan a rajongók pulzusát se engedjék lecsökkenni. Legutóbb például fura ládákat ajándékoztak népszerű streamekernek, ezekben a dobozokban pedig régi vetítőgépek, illetve diák lapultak. Segítségükkel az idén érkező új részhez kapcsolódó titkot kellett megfejteni, és van, akinek ez bizony sikerült is.

Hirdetés

A megfejtés egy weboldal címe volt, a végeredményt pedig bárki láthatja, aki ellátogat a pawntakespawn.com/tv oldalra. Itt egy régi számítógépet, telefont, tévét és videomagnót láthatunk, utóbbin pedig egy vörös óra villog. Így jutunk el a végső megoldásig, ami igazából mindössze egy dátum: keleti parti idő szerint augusztus 15. éjfél (avagy az amerikai óraállások szerint augusztus 14. este 12 óra. Ez hazai idő szerint augusztus 15. reggel 6 órát jelent. Szombaton reggel tehát végre bejelentik a 2020-as CoD-ot, és a reggeli kávé mellé már a friss híreket olvashatjuk?

Nos, erre nem érdemes számítani. A hírek szerint ugyanis ekkor mindössze a következő nyomot kapjuk majd meg, ami az új Call of Duty felé vezet. Én már kezdem úgy érezni, hogy kicsit túltolja a dolgot a kiadó, de biztosan akadnak, akik élvezik ezt a huzavonát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)