Hirdetés

Megfejtették az Assassin's Creed Valhalla harmadik DLC-jét beharangozó portál titkos üzenetét

|

Asgard és Jotunheim után a jelek szerint egy újabb mitológiai helyszínre látogathatnak el az Assassin's Creed Valhalla játékosai.

Hirdetés

A Ubisoft E3-as konferenciáján szó esett az Assassin's Creed Valhalláról, kiderült például, hogy a széria történetében előszőr most az adott epizód megjelenését követő második évben is támogatni fogja a kiadó a játékot, és a korábban bejelentett két DLC-n túl (a Wrath of the Druids már megjelent, a The Siege of Paris hamarosan várható) egy harmadik bővítmény is érkezik, melyben Odin lesz a fókuszban.

A harmadik DLC-t felvezető képsorokban egy vörösen izzó isu rúnákkal díszített portált láthattunk, az Assassin's Creed-rajongók pedig nem hazudtolták meg magukat: már meg is fejtették ugyanis azt, hogy mire utalhat ez a titokzatos kapu. 

Hirdetés

Az Access the Animus rajongói oldal jött rá arra, hogy a rúnák Loki üzenetét tartalmazzák, melyet a csínytevés istene magának Odinnak írt. A Ubisoft a hivatalos Assassin's Creed Twitter-oldalon gratulált a csapatnak, így tehát kijelenthető, hogy tényleg fején találták a szeget. 

Az alább találjátok az Access the Animus teljes videóját, melyben szó esik arról is, hogy a DLC Muspellheimben, vagyis a tűz birodalmában kaphat helyet. Asgard és Jotunheim után tehát egy újabb mitológiai helyszínre számíthatunk.

Ha esetleg nem lenne nektek teljesen tiszta az Assassin's Creed Valhalla befejezése, akkor érdemes lehet megnéznetek az alábbi videónkat, melyben részletesen elmagyarázzuk, pontosan mit is jelent az egyes történetszálak lezárása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)