Hirdetés

Megformálója szerint még nincs kizárva Palpatine újabb visszatérése

|

A Sith nagyúr másodszor is visszatérhet, de talán nem kell egy újabb feltámadástól tartanunk.

Hirdetés

A Disney-féle Star Wars-trilógia nem lopta be magát a rajongók szívébe, leginkább talán azért, mert nem sokat adott a korábbi filmekhez, ahol pedig nem a régi toposzok felmelegítésével próbálkozott, ott sem sikerült maradandót alkotnia.

Az ismét elővett régi panelek közé sorolhatjuk például Palpatine, vagyis Darth Sidious feltámasztását is a 2019-es Skywalker korában. A nem túl kreatív döntés finoman szólva sem aratott nagy sikert, cserébe viszont a Sith nagyúr még kaphat egy jóval fogyaszthatóbb visszatérést.

Hirdetés

Legalábbis akár erre is következtethetünk abból, amit Palpatine megformálója, Ian McDiarmid nyilatkozott nemrég a brit Metrónak. A skót színész az új színdarabja, a The Lemon Table kapcsán beszélgetett a lap munkatársával, ám szóba került az is, hogy vajon végleg szögre akasztotta-e azt a bizonyos fekete köpenyt.

"Azt hiszem, el kell fogadnom, hogy a hálátlan unokámnak (Rey-nek - a szerk.) köszönhetően a megsemmisülésem végre véglegesnek bizonyult. [De] persze [Darth] Vader is visszatért az új [Obi-Wan Kenobi] tévésorozatban, így azt gondolom, nem lehetetlen, hogy egy nap ismét felfedezzük az árnyékban lappangó mentorát."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Némi képzelőerővel tehát még az sincs kizárva, hogy valamilyen formában Palpatine is tiszteletét tegye a Kenobi-sorozatban, ami nem is lenne meredek húzás, hiszen a sztori A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény között játszódik, amikor a nagyúr még élt és virult. Összességében viszont nem valószínű, hogy már ebben a szériában viszontlátjuk McDiarmidet, a karaktere ugyanis leginkább Darth Vaderen keresztül kapcsolódhatna a cselekményhez, az őt megformáló Hayden Christensen viszont csak két hétig forgatott, így vélhetően neki sem lesz nagy szerepe.

Akárhogy is legyen, mi azért tudnánk örülni Palpatine visszatérésének. A feltámasztásos témát ugyan már tényleg nem kellene feszegetni, az előzmények tekintetében viszont bőven lehet még mit mesélni a Star Wars főgonoszáról. Az Obi-Wan Kenobi egyébként május 25-én debütál a Disney+-on, a premierre készülve pedig nemrég összeszedtünk nektek minden tudnivalót a sorozat kapcsán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)