Hirdetés

Meggyőzőek a S.T.A.L.K.E.R. remake friss képei

|

A S.T.A.L.K.E.R. rajongói újragondolását egy csokornyi screenshoton csodálhatjuk meg.

Hirdetés

Májusban számoltunk be nektek arról, hogy Ivan Sorce úgy döntött, az Unreal Engine 4-et használva készít egy S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl remake-et, amit akkor már meg is mutatott a nagyérdeműnek. Nemrég pedig ismét meglepte a rajongókat egy kisebb adag képpel, amelyek alapján úgy tűnik, jól halad a projekt.

Hirdetés

Azt eddig is tudtuk, hogy megfelelően használva csodás dolgokat lehet létrehozni az Unreal Engine 4-gyel, és a jelek szerint Ivan Sorce is elég ügyesen kezeli a motort, mivel a nemrég közzétett képek alapján sikerült új életet lehelnie a S.T.A.L.K.E.R. széria mára már igencsak megkopott első részébe. Valószínűleg még rengeteg munka lesz ezzel a projekttel, de ha sikerül jó ütemben haladnia, és persze a GSC GameWorld sem szól közbe, akkor akár még lehet is valami ebből a remake-ből.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)