Hirdetés

Meggyőzőek az első F1 2020 tesztek

|

A jelek szerint kifejezetten jól sikerült a Codemasters legújabb szimulátora.

Hirdetés

Pár napon belül megérkezik a F1 2020, az első tesztek azonban már most befutottak a Codemasters hivatalos Forma-1 szériájának legújabb inkarnációja kapcsán. Azt kell mondanunk, elégedettek lehetnek a rajongók. 

Hirdetés

Jelek hír megírásának pillanatában a PS4-es verzió 86-os metascore-ral rendelkezik, amit összesen 16 teszt alapján számított ki a Metacritic rendszere - ez ugyebár nem úgy működik, hogy simán csak átlagolják a pontszámokat, a nagyobb oldalak értékelései többet nyomnak a latba, mint a kicsik pontjai. Az Xbox One-os kiadás már 91-es értékkel büszkélkedhet (11 teszt alapján), míg a PC-s verzió ugyancsak 91 ponton áll (6 tesztnek köszönhetően).

Íme a legnagyobb külföldi médiumok értékelései: 

  • DualShockers - 9/10
  • IGN.com - 9/10
  • Screen Rant - 4,5/5
  • Push Square - 8/10
  • Hardcore Gamer - 4/5
  • Eurogamer - Ajánlott

Természetesen hamarosan érkezik majd a mi F1 2020 tesztünk is, még egy pici türelmet kérünk. A F1 2020 hivatalosan július 10-én jelenik meg PC-re, Google Stadiára, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, azonban a Schumacher Edition előrendelői már három nappal korábban elindíthatják a játékot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)