Hirdetés

Megható videón két online gamer első találkozása, amihez szükség volt egy menyasszony segítségére is

|

Hatévnyi közös játék után az egyik játékos menyasszonya hozta össze a meglepetés-találkát.

Hirdetés

Az online játékok körüli közösségek kapcsán a nagyvilágba sokszor csak a toxikusságról, az emberéleteket követelő swattingról vagy a doxxingról szóló rémhírek jutnak el, de a gamerek azért pontosan tudják, hogy gyakran egészen mély barátságok is szövődnek a képernyőn és a mikrofonon keresztül.

Ezt bizonyítja most egy friss videó, amelyen két gamer cimbora megható találkozását láthatjuk, akik még soha nem látták egymás személyesen.

Hirdetés

A Boltonban élő Wayne Mcgreavy már hat éve nyomja a Call of Dutyt és a FIFA-t egy online cimborájával, az első "fizikai kontaktjukat" viszont Mcgreavy menyasszonyának köszönhetik, aki meglepetésként szervezte le a nagy találkozást. A vőlegény nem is tudta leplezni a meghatottságát, néhány könny is kicsordult a nagy ölelkezésben:

@stacey199171 6 years of gaming and this was their first time meeting! He deserves surprises too. @Wayne Mcgreavy #happybirthday #surprise #friends #meetingforthefirsttime #gamers #codfriends #fifa #goodfriends #fypシ #foryoupage #fyp ♬ original sound - Stacey Halligan

Aki a fenti jelenet után is kételkedik az online játékok kapcsolatformáló erejében, azt valószínűleg semmivel sem tudnánk meggyőzni arról, hogy kontrollerrel a kézben is igaz barátokra lelhetünk.

Nektek van olyan cimborátok, akivel évek óta játszotok együtt?  

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)