Hirdetés

Meghátrált a Rockstar, újra elérhetővé teszi a klasszikus GTA-kat és még ajándékot is ad a vásárlóknak

|

Ezzel párhuzamosan ígéretet tett a remaster kijavítására és kéréssel fordult a közösséghez.

Hirdetés

Történelme legviharosabb napjait éli a Rockstar Games, hiszen egy szempillantás alatt vált körülrajongott stúdióból közutálat tárgyává. Ehhez voltaképp nem kellet mást tennie, mint tétlenül tűrnie, hogy e külsős csapat meggyalázza a legelkötelezettebb GTA-rajongók emlékeit.

A Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition pillanatnyilag jó eséllyel pályázik az év legrosszabb játéka címre, legalábbis ami a felhasználói értékeléseket tekinti. Hogy a történteket hosszabb távon mennyire sínyli meg a Rockstar renoméja, azt egyelőre lehetetlen megjósolni, mert láttunk már sikeres válságkezelés eredményeként a sírból visszahozott játékot a múltban. Lelkesítő példaként lebeg előttünk a No Man's Sky fejlesztőcsapatának Canossa-járása.

Hirdetés

Hosszú út vár a Rockstar Gamesre, de az első lépést már meg is tette egy ma kiadott közleménnyel. Ebben egyrészt a csapat, hogy a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition nem olyan állapotban jelent meg, ami megfelelne az általuk támasztott minőségi követelményeknek, vagy annak, amit megérdemelt volna. Emiatt pedig elnézést is kérnek. Feltett szándékuk korrigálni a hibát, és frissítésről frissítésre javítani a remasterek minőségét, napokon belül megkapja az első tapaszát mindhárom játék.

Ugyanakkor mélységes fájdalmat éreznek amiatt, hogy a játékosok a közösségi médiában zaklatják a fejlesztőket. Ezért azt kérik a közösségtől, hogy mindenki igyekezzen civilizált hangnemben megfogalmazni panaszait.

Végezetül hozzátették még, hogy tisztában vannak vele, milyen sokan örülnének, ha újra meg lehetne vásárolni a GTA trilógia tagjainak klasszikus változatait. Ezt a kívánságot tiszteletben tartva egybecsomagolva ismét elérhetővé teszik a Rockstar Store-ben a Grand Theft Auto III-at, a Grand Theft Auto Vice City-t és a Grand Theft Auto: San Andreast. Továbbá mindenkinek, aki 2022. június 30-ig ugyanitt megvásárolja a Definitive Editiont, ajándékba adják az imént említett klasszikus csomagot. Más felületekről - mint például a Steam - nem esett szó, ahogyan a konzolos verziókról sem.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)