Hirdetés

Meghátrált az EA - Mégis jár az ingyen Battlefield 1943

|

Nem mindenkinek persze, csakis azoknak, akik újonnan vették meg a Battlefield 3-at PlayStation 3-ra.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt komoly felháborodást váltott ki a játékosok körében, hogy az Electronic Arts ígéretével ellentétben korai hozzáférést adott volna a Battlefield 3 DLC-khez az ajándék Battlefield 1943 helyett. Igen, arról a játékról van szó, ami végül mégse jelent meg PC-re.



Hogy mégis mi vette rá az EA-t arra, hogy meggondolja magát? Naná, hogy egy hatalmas per, amiből nem igazán tudott volna jól kijönni. Még ha a bíróság a javára is dönt, a presztízsveszteség több kárt okozna, mint amennyit az akcióval megtakarítottak, ezért valaki odafent megnyomta a Reset gombot, és minden visszakerült a kiindulási pozícióba.



Ennek következtében november 26-tól az európai, december 10-től az amerikai, december 17-től pedig az ázsiai játékosok is letölthetik a Battlefield 1943-at, mégpedig a következő lépésekhez tartva magukat:

1. - A PlayStation 3-as Battlefield 3 dobozában megtalálható Online Pass aktiválása

2. - A régiónknak megfelelő időponttól kezdve az 1943redemption.battlefield.com oldal felkeresése, majd bejelentkezés Origin accountunkkal és jelszavunkkal

3. - Régiónk kiválasztása

4. - Az ezt követően megkapott Battlefield 1943 voucher beváltása a PlayStation Network store-ban

5. - Battlefield 1943 letöltése

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)