Hirdetés

Meghívót kaptál a Modern Warfare 4 bétára? Ne dőlj be!

|

A világ tűkön ülve várja az új Call of Duty epizód megjelenését, amit ki is használnak a tróger jellemű csalók.

Hirdetés

A Modern Warfare 4 egyelőre még csak pletyka szinten létezik, ám ez nem akadályozza meg a pimasz adathalászokat abban, hogy kihasználják a névben rejlő lehetőségeket.

Az Activision még csak annyit rebesgetett, hogy az új Call of Duty játék - amelyet minden valószínűség szerint az Infinity Ward készít majd - next-gen konzolokra jön még az idén, a szemfüles csalók szerint viszont már él a béta is. A ModernWarfare4beta.com címet használva hitetik el, hogy itt lehet "feliratkozni", és ha megteszed, akkor máris szipkázzák, amit lehet. Szóval egyelőre jól teszi mindenki, ha messzire elkerüli a bétára invitáló e-mailt és inkább megy még egy kört mondjuk a Dead Space 3 co-op kampányában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)