Hirdetés

Meghódítják a televíziót az Ubisoft őrült nyulai

|

A Rabbids széria karaktereire támaszkodva az Aardman Studios fog tévésorozatot készíteni.

Hirdetés

Wallace és Gromit alkotói rendkívül igényes és humoros, stop-motion technikával készült gyurmafilmjeik révén váltak ismertté.



A stúdió több bejelentett projekt (The Pirates!, The Cat Burglars, Arthur Christmas) mellé bevállalt egy újabbat is, az Ubisoft nyulaival készülő sorozatot. Első körben egy nagyobb lélegzetű pilotra (felvezető rész), majd rövidebb epizódokra számíthatunk.
A sajtóközlemény nem tartalmaz utalást arra, hogy mikor láthatjuk a nyulakat, ám az Aardman által alkalmazott technológiát ismerve még évekig várhatunk.
Aki már most nem bírja cérnával, az még ebben a hónapban ráteheti mancsát a Wii-re érkező Raving Rabbids: Travel in Time című játékra.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)