Hirdetés

Meghosszabbítják a Resident Evil Village demóját, végre nem kell annyira rohanni

|

Nem törölték el teljesen az időkorlátot, de azért tett egy nagy kedvezményt a Capcom.

Hirdetés

Eddig csak PlayStation konzolokon volt lehetőségünk kipróbálni a Resident Evil Village demóit, hamarosan azonban minden platformon megnyílik a lehetőség erre. Nagyon szűkösen méri azonban a Capcom a kedvességet, ha demókról van szó, az eredeti tervek szerint ugyanis május 1-jén mindösszesen 24 órájuk lett volna a játékosoknak arra, hogy lepörgessék a 60 perc tiszta játékmenetre korlátozott demót. 

Megkönyörült azonban részben rajtunk a kiadó. A 60 perces korlátozás ugyan megmarad, de nem csak egy napunk lesz arra, hogy elvigyük egy körre a multiplatform demót. 

Hirdetés

A Resident Evil Twitter-oldalon ugyanis az alábbi bejegyzésben közölték, egy héttel meghosszabbítják a demót, ami így május 1. és 9. között lesz elérhető mindenki számára.

Maga a Resident Evil Village 2021. május 7-én jelenik meg PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Google Stadia, és PC platformokra. Ha már most belekukkantanátok a legutóbbi demóba, akkor érdemes visszanéznetek az erről szóló livestreamünket:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)