Hirdetés

MEGHÍVÓ - 4V4 FOCIKUPA DÖNTŐ

|

Hírességek gyermekei rúgják a valós és a virtuális focilabdát.

Hirdetés

Szekeres Nóra, Détár Enikő, Hajas László, Zsidró Tamás, Rába Tímea, Pintácsi Viki, Győzike, Czifra Noémi és Terry Black gyermekei valamint Debreczeni Zita keresztlánya mérik össze tudásukat a focipályán az országos 4v4 focikupa döntőjének nyitányaként. Ki-ki a saját vérmérséklete és kedve szerint a valós meccsen, illetve a konzolok előtt próbálhatja ki, mennyire ügyes a fociban.

A sztárgyermekek csapatbeosztásának sorsolására szombaton 12.00 órakor kerül sor a Pólus Center Bevásárlóközpont parkolójában felállított nagyszínpadon. Ezt követi nyolc perc játék a valós focipályán, majd a gyermekek a konzolokon mérik össze tudásukat. Az eredmények összesítése után kerül sor a nyertes kihirdetésére. Amennyiben a szülők is kedvet kapnak egy kis játékhoz a gyermekeik oldalán, természetesen ők is beszállhatnak a viadalba, a korosztályi szabályoktól esetükben eltekintünk.

Programok:

12.00 - 13.00 - Sztárcsemeték meccsei

12.30 - 13.30 - AntiFitness Club koncert

13.30 - 15.30 - Városi selejtezők továbbjutóinak meccsei, közös játék konzolokon Majkával

16.45 - 17.10 - Majka és Pápai Joci koncert

17.30 - 18.00 - Tóth Gabi koncert

18.15 - 18.45 - Lola koncert

19.00 - Eredményhirdetés

Helyszín: Pólus Center Bevásárlóközpont

Időpont: 2009. október 10. (szombat) 12.00 órától

További információ a focikupáról: www.4v4focikupa.hu

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)