Hirdetés

Megindult a szőnyegbombázás a Star Wars Jedi: Survivor ellen, szétszedik a játékosok a Steamen

|

Ha kizárólag a felhasználói értékelésekből indulnánk ki, akkor az a benyomás alakulna ki bennünk, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása vacak lett.

Hirdetés

Elkeserítő trend van kialakulóban, mely nem most kezdődött, de egyre nyilvánvalóbb: jobb, ha felkészülnek arra a PC-s játékosok, hogy az optimalizáció nem szerepel a fejlesztők prioritási listájának élén, tehát a gépüknek erőből kell megküzdenie az AAA kategóriás játékok támasztotta kihívásokkal. Azt pedig mindannyian láttuk, hogy ez a felfogás hová vezet, hosszan sorolhatnánk csak a közelmúlt megjelenéseit a The Callisto Protocoltól a Hogwarts Legacyn át egészen a ma debütált Star War Jedi: Survivorig.

A premier előtti tesztek zöme a konzolos, azon belül is a PS5-ös változat alapján született, de a német GameStar például egy korszerű PC-n esett neki Cal Kestis legújabb kalandjának, hogy aztán csalódottan számoljon be a játék teljesítményéről.

Hirdetés

Nem kell különösebben élénk fantázia ahhoz, hogy elképzeljük, mit tapasztaltak azok, akiknek nem a legújabb csúcshardverek termelik a hőt a gépházukban. Ennek megfelelően pedig a steames felhasználói értékelések sem dicsérik agyon a Respawn Entertainment alkotását. Éppen ellenkezőleg, a hír írásának pillanatában 1440-re rúg a felhasználói értékesek száma a Star Wars Jedi: Survivor terméklapján, ám ezeknek csupán 33 százaléka fogalmaz meg kedvező véleményt a játékról, a vásárló kétharmada finoman szólva sem boldog.

Nektek mik a tapasztalataitok? Nálatok hogy fut a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)