Hirdetés

Modern Warfare 3: már dobálják ki a csalókat

|

Még csak egy napja kapható a Call of Duty: Modern Warfare 3, de máris tisztogatnak.

Hirdetés

Robert Bowling, az Infinity Ward egyik fejlesztője szólta el magát a Twitteren tegnap éjjel. A csalókat és a jogosulatlan előnyöket preferáló játékosokat bármelyik pillanatban kitilthatják a Call of Duty: Modern Warfare 3 rendszeréből.

A hozzászólásokból egyértelműen kiderül, hogy a játékosok döntő többsége kitörő örömmel üdvözölte a bejelentést, más kérdés az, hogy a huncut és feltehetően igen fiatalkorú csalók mit szólnak hozzá.

Értelemszerűen ez az első hullám, de biztosak lehetünk benne, hogy rendszeresen lesz még ilyen esemény. Tényleg megéri kidobni az ablakon 10000 forintot (vagy 60 USD-t) egy új Call of Duty: Modern Warfare 3-ra csak azért, hogy az élmezőnybe kerüljünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)