Hirdetés

Megindult az Archie játékok fejlesztése

|

Az FXlabs bejelentette, hogy az Archie képregények világában játszódó játékok fejlesztésébe kezdett. Természetesen majd a játékok hűen a történethez és a képregényhez tartalmaznak majd erőszakos és nem enyhén tizennyolc éven felülieknek ajánlott jeleneteket is. Az első játék a Archie's Riverdale Run, melynek fejlesztése már javában zajlik mind PC-re, mind perdig konzolra, a megjelenés pedig valamikor 2007-ben várható. A játékban felbukkanak majd a már jól ismert szereplők, többek között Archie, Betty, Veronica, Jughead, Reggie, akik teljesen 3D-ben köszönnek majd vissza, köszönet érte az FXLabs csapatának ügyes programozóinak és animátorainak. Természetesen a helyszín, Riverdale is teljes pompájában fog csillogni 3D-ben tartalmazva azokat az egyedi helyszíneket, amelyeket a rajongók már megismerhettek.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)