Hirdetés

Megint áttervezte a Ubisoft a Watch Dogs: Legion bővítési menetrendjét

|

Cserébe viszont valamilyen meglepetésre is számíthatunk.

Hirdetés

A Watch Dogs: Legion tartalmainak fejlesztése (hasonlóan sok más AAA cím esetéhez) a járvány miatt megcsúszott, de az is hátráltatja a folyamatokat, hogy a fejlesztők nem végeznek kifogástalan munkát. A Ubisoft közleményében szerepel a szokásos "több időre van szükségünk a megfelelő minőség biztosításához" indoklás, amivel egyébként nincs feltétlenül gond, de ez azt jelenti, hogy a 4.5-ös csomag bizony június 1-ig várat magára. Aznap legalább egy rakat ingyenes tartalommal leszünk gazdagabbak.

Hirdetés

A fejlesztők frissítették a teljes megjelenés utáni tervezetet, amivel megmutatták, hogy mire számíthatunk július elején és augusztusban. Az új kiegészítések nagyja ingyenes lesz, de júliusban csak azok kapnak majd újdonságokat, akik behúzták a Season Passt; ők viszont egy nagyobb sztoribővítménnyel és két régi ismerőssel szórakoztathatják magukat.

A Watch Dogs Legion PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Google Stadiára is elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)