Hirdetés

Megint bénázott az EA, kikerült a FIFA 23 sokak által várt játékmódja

|

Oly sokat ügyetlenkedik az Electronic Arts az utolsó FIFA-val, hogy az már kezd gyanús lenni.

Hirdetés

Egyszerre megmosolyogtató és elképesztő, amit az EA a FIFA 23-mal produkált már a megjelenés előtt is: először az árazást baltázta el a kiadó, utána véletlenül lehetővé tette, hogy egyesek a megjelenésnél korábban elindíthassák a játékot. De a premiert követően sem maradtunk látványos baki nélkül, a csalás elleni rendszer gondoskodott róla, hogy sok becsületes játékos se tudja élvezni a meccseket PC-n.

Ugyanakkor mindennek dacára akkorát megy a FIFA 23, mint korábban még egyik rész sem. Ebben valószínűleg egyszerre játszik közre az, hogy az idei az utolsó FIFA, ami az Electronic Arts gondozásában jelenik meg, jövőre már EA Sports FC néven kapunk focis játékot a kiadótól. De Ted Lasso népszerűsége, valamint az Xbox Game Pass Ultimate/EA Play által kínált, korlátozott, ám ingyenes játéklehetőség is megdobhatta a játékosszámot.

Hirdetés

Nem is beszélve a novemberben kezdődő katari világbajnokságról, amelynek köztudomású, hogy a FIFA 23 egy teljes játékmódot szentel majd (bizony, rég elmúltak azok az idők, amikor az Európa-bajnokság vagy a világbajnokság kedvéért dedikált játékok készültek). Ezt a World Cup mode-ot aktiválta valaki a kelleténél hamarabb PlayStation 5-ön.

Bár csak átmenetileg volt elérhető, szemfüles játékosok azonnal képeket készítettek, amelyeket aztán meg is osztottak a közösségi médiában, így kiderült, hogy a világbajnokság élményeibe összesen négy játékmód formájában (FIFA World Cup Live, FIFA World Cup Kick-Off, Online Tournament, FIFA World Cup 2022) kóstolhatunk majd bele.

Megtudtuk továbbá, hogy 48 csapatból lehet majd választani, tehát nem csupán abból a 32 válogatottból, amelyik kvalifikálta magát a tornára.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)