Hirdetés

Megint csúszik a Hogwarts Legacy, de legalább megvan a megjelenési dátum

|

Ha azt tervezted, hogy Roxfortban töltöd a karácsonyt, szervezhetsz magadnak más programot.

Hirdetés

Jó néhány csúszást feljegyezhettünk már idén, pedig még csak most léptünk augusztusba. Veszteséglistánkon olyan címek szerepelnek, mint a Starfield, a Redfall, a The Day Before, a The Witcher 3 új generációs frissítése, a Suicide Squad: Kill the Justice League, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása, a Forspoken, a Baldur's Gate 3, a S.T.A.L.K.E.R. 2: Shadow of Chornobyl, a Homeworld 3, a The Lord of the Rings: Gollum, a Marvel's Midnight Suns, az Avatar: Frontiers of Pandora és ez még korántsem az összes 2022-ről 2023-ra halasztott játék.

Reménykedtünk benne, hogy elkerülhető, de ha őszinték akarunk lenni magunkhoz, be kell ismernünk, hogy mindvégig a levegőben lógott a Hogwarts Legacy újbóli halasztása. Nos, a mai nappal ez meg is történt, már biztos, hogy nem a Harry Potter világába helyezett akció-szerepjátékkal töltjük idén az ünnepeket.

Hirdetés

A Hogwarts Legacy Twitter-fiókja közölte a szomorú hírt (egyébként stílusosabb lett volna, ha baglyot küldenek a fejlesztők), hogy a sokáig makacsul hajtogatott 2022-es premier ugyanúgy kútba esett, mint az eredetileg tervezett 2021-es megjelenés. Ugyanakkor valamelyet megnyugtató, hogy nem megint egy tágan értelmezhető intervallummal szúrták ki a szemünket, hanem konkrét megjelenési dátummal. Még akár arra is van némi esély (bár az éghajlatváltozás miatt nagyjából már csak matematikai), hogy hótakaró borítsa az országot, amikor végre átvesszük megrendelt példányunkat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ugyanis a PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S konzolokra fejlesztett Hogwarts Legacy a dolgok jelen állása szerint 2023. február 10-én lát majd napvilágot. Nyugi, a switches változat sem merült feledésbe, annak premierdátumát később adják majd a tudtunkra. A halasztás oka egyébként a szokásos, több időre van szükségük a játékon dolgozó csapatoknak ahhoz, hogy a lehető legjobb minőségben tudják leszállítani munkájuk gyümölcsét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)