Hirdetés

Megint csúszik az Evil Dead: The Game, ám cserébe tökéletes megjelenési dátumot kapott

|

Babonás népségek körében nagy jelentőséggel bíró időpontra halasztották a Saber Interactive túlélőhorrorját.

Hirdetés

Viszonylag kevés alkalommal nyúltak eddig játékfejlesztők Sam Raimi 1981-ben született ikonikus horrorfranchise-ához, ráadásul azok sem sültek el kimondottan jól. Nem állíthatjuk, hogy játszhatatlan lett volna a 2000-es Evil Dead: Hail to the King, a 2003-as Evil Dead: A Fistful of Boomstick vagy a 2005-ös Evil Dead: Regeneration, ám semmivel sem nyújtottak többet a piacot elárasztó adaptációk zöménél. De talán most több szerencséje lesz a Saber Interactive csapatának, mint elődeinek.

Amikor a 2020-as The Game Awards alatt lehullott a lepel az Evil Dead: The Game-ről, még 2021-es premierrel kalkuláltak a srácok, de később felmerült, hogy talán nem ártana egyjátékos móddal is felruházni az eredetileg aszimmetrikus multiplayernek tervezett alkotást. Ekkor került sor az első halasztásra, minek eredményeként 2022 februárjában kellett volna elrajtolnia a játéknak, de már ez sem tartható.

Hirdetés

Vagy az utólag hozzáhegesztett kampány igényel több időt a feltételezettnél, vagy csak szimplán még némi csiszolgatásra van szükség (a tweet legalábbis erről árulkodik), mindenesetre új időpontot kerestek a Evil Dead: The Game számára. Május 13-át véssétek fel a naptárba, ami ráadásul épp péntekre esik, így végső soron egy elegáns késésnek lehetünk majd tanúi.

Amennyiben nem jön közbe semmi, akkor ezen a napon veheti kezdetét a móka a Bruce Campbell alakította Ash Williams vagy valamelyik másik karakter szerepében PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X|S konzolokon és még Switchen is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)