Hirdetés

Megint egy olyan funkcióval gazdagodott az Epic Games Store, amire a Steam már régóta képes

|

Apró, ám sokaknak fontos frissítést eszközölt az Epic Games az achievementek kapcsán.

Hirdetés

Talán nektek is feltűnt, hogy egy ideje az Epic Games Store-on vásárolt játékokban is elérhetőek az achievementek, így még egy platformon lehet már gyűjtögetni ezeket a virtuális trófeákat, plecsniket, vagy nevezzétek, aminek akarjátok. Sok játékosnak már valószínűleg az is bőven megfelel, ha csak ők láthatják elért eredményeiket, de nyilván jó dolog néha elbüszkélkedni velük, főleg akkor, ha egy-egy különlegesebb átlépett mérföldkő is lapul közöttük. Most már erre is van lehetőségünk.

Eddig is volt már olyan menü, ahol megcsodálhattuk az achievementjeinket, de időközben frissült az Epic Games Store, és most már azt is eldönthetjük, hogy rajtunk kívül ki láthatja még ezeket az apróságokat. Négy lehetőség közül választhatunk, így a teljesen privát opció mellett barátaink, és az ő barátaik is megleshetik eredményeinket, amelyeket egyébként teljesen publikussá is tehetünk minden felhasználó számára.

Hirdetés

Ha valaki picit jobban beleássa magát egy publikus menübe, akkor az achievementek mellett láthatja még, hogyan haladnak mások az egyes játékokban, és azt is, sikerült-e már valamelyik esetében feloldani az összes elérhető eredményt. Sőt, még mások barátlistáját is megnézhetjük.

A változásokat beharangozó posztban az Epic Games azt is elárulta, hogy a tervek szerint később egy játék bezárása után előfordulhat, hogy egy felugró ablakon keresztül lehetőségünk nyílik majd értékelni azt, vagy megválaszolni egy-egy kérdést. Ez abban segíthet, hogy mások hasznosabb infóhoz juthassanak, amikor egy adott játék oldalát böngészik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A fentieken túl készülőben van még egy értesítéseket összegyűjtő központ is, szóval bőven fejlődni fog még az Epic launchere a jövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)