Hirdetés

Megint elhalasztották a Dying Light 2 megjelenését, de csak az egyik platformon

|

A többi platformra továbbra is a meghirdetett időpontban érkezik a Techland akár 500 órányi élményt kínáló zombis játéka.

Hirdetés

Igencsak mozgalmas lesz a február, és ez nem utolsósorban a Dying Light 2 Stay Human megjelenésének köszönhető. A Techland történetének legambiciózusabb projektje végül jókora halasztást követően révbe ér - remélhetőleg nem okoz majd csalódást sem, de ez majd csak akkor derül ki, amikor a kezünkben lesz a belső nézetes akciót parkourozással és szerepjátékos megoldásokkal vegyítő alkotás.

Kapunk kooperatív módot is, de egyelőre csak megkötésekkel használhatjuk ezt a funkciót, és ha valaki kevesellné a Dying Light 2 kimaxolásához szükséges 500 órát, azt megnyugtathatjuk, mert már úton van az utánpótlás évekre elegendő DLC-k képében.

Hirdetés

Noha a megjelenési dátum változatlan (2022. február 4.), egyes játékosok kénytelenek lesznek akár hat hónapot is várni, mert e pillanatban nem az ő platformjuk élvez prioritást. Az érintett csoportba azok tartoznak, akik Nintendo hibrid konzolján szerették volna átélni a kalandokat, ugyanis eredetileg a switches (csak felhőből elérhető) változat a PC-s, PS4-es és PS5-ös, valamint Xbox One-os és Series X|S-es kiadásokkal egy napon debütált volna. A Techland azonban jobbnak látta, ha elhalasztja, mert csak így tudja olyan színvonalon megadni a vásárlóknak azt az élményt, amit megérdemelnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)