Hirdetés

Megint késik a Kerbal Space Program 2

|

Lassan előbb megyünk az űrbe Elon Muskkal, mint a Kerbal Space Program 2-vel.

Hirdetés

A Kerbal Space Program 2 egy nagyon ígéretes projektnek indult, de a 2019-es bejelentés óta gondok vannak a fejlesztés körül. A COVID-19 nem kegyelmezett a stúdiónak, de nekik egyébként a kiadó sem, amikor teljesen felrázták az egész csapatot.

A belső rendezkedés miatt 2021 őszére kellett eltolniuk a játék megjelenését, amiről aztán hamar kiderült, hogy szintén nem egy tartható leadási határidő.

Hirdetés

A Private Division és az Intercept Games  most újabb késést jelentettek: a Kerbal Space Program 2 legjobb esetben is csak 2023 elején jelenhet meg PC-re, és a konzolosoknak valószínűleg még annál is tovább kell majd várniuk rá.

Eredetileg 2020-ban kellett volna megjelennie a cuccnak, de az első járványhullámok árnyékában nem volt meglepő az első csúszás. Mostanra viszont már kérdéses, hogy mi lesz ebből az egészből.

Akárhogy is a Kerbal Space Program 2 a jelenlegi tervek szerint tehát 2023-ban érkezik majd PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)