Hirdetés

Megint késik a System Shock remake, és nem ez az egyetlen rossz hír

|

A fejlesztőcsapat nemrég módosította a céldátumot, de azt sem tudja tartani.

Hirdetés

Többszöri halasztás után márciusban dobta volna piacra a Nightdive Studios az 1994-es System Shock remake-jét, méghozzá PC-re, valamint előző és jelenlegi generációs PlayStation és Xbox konzolokra. Azonban a csapatnak több időre van szüksége, ezért új időpontot tűzött ki. Ha SHODAN is úgy akarja, akkor május 30-án végre csak meglátja a napvilágot a kívül-belül megújuló klasszikus, ám hogy némi üröm is vegyüljön az örömbe, kizárólag PC-n.

Legalábbis egyelőre, mert - ennek okát sem a Nightdive sem a kiadásért felelős Prime Matter nem kötötte az orrunkra - a konzolos változatok határozatlan ideig késnek, várható érkezésükről csak később kapunk majd tájékoztatást.

Hirdetés

Dióhéjban annyit érdemes tudniuk a laikusoknak a System Shockról (és nem kevésbé kultikus folytatásáról) , hogy mind a Deus Ex, mind a későbbi BioShock gazdagon merített belőle inspirációt. A játékos egy névtelen hackert alakít, akinek egy elszabadult mesterséges intelligenciát, SHODAN-t kell meggátolnia abban, hogy elpusztítsa a Földet, miközben keresztül-kasul bejárja a Citadel űrállomást és legyűri az életére törő mutánsok, robotok és kiborgok hadát. Ehhez számos eszköz áll a rendelkezésére különféle fegyverek formájában, de a lopakodás és a hackelés is szerves része a játékmenetnek.

A remake nemcsak látvány tekintetében hat majd frissnek: a fejlesztők átdolgozták a kezelőfelületet, új ellenféltípusokkal tették változatosabbá a játékot, modernizálták az irányítást és végül, de nem utolsósorban új alapokra helyezték a hackelést.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)