Hirdetés

Megint nagyot ment az Apex Legends, imádja a Steam népe

|

A Season 14 megjelenése rengeteg játékost hozott vissza a csatatérre, aminek köszönhetően új rekordok születtek az Apex Legends szerverein.

Hirdetés

Az Apex Legends gyakorlatilag folyamatos sikertörténet a 2019-es megjelenése óta. Először sokan problémáztak a csapatalapú battle royale megközelítésen, de a közösség szépen túllépett a dolgon, és azóta is pörgeti a rendszeresen bővülő lövöldét.

A Respawn Entertainment megadja a játéknak azt a törődést, amit megérdemel, ennek köszönhetően pedig rengetegen térnek vissza újra és újra egy kis barátságos gyilkolásra. Ezúttal a Season 14 volt az ok, ami sokakat visszahozott.

Hirdetés

Az új season pass, az új karakter és a felújított csatatér rengeteg játékost elvarázsolt, ennek köszönhetően pedig az Apex Legends elérte az 510 286-os, egyidejű játékosszámot Steamen. Az ezt megelőző rekord 411 183 volt még májusban.

Az Apex Legends ingyenesen letölthető és játszható, mind jelenlegi generációs, mind előző generációs konzolokon, és PC-n. A játéknak megjelent egy mobilos verziója Androidra és iOS-re is, ami egy különálló, kifejezetten mobilokra szánt élmény. Ha magatokkal vinnétek a lövöldét, akkor nem rossz megoldás az sem.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)