Hirdetés

Mégis érkezik a Prey 2?

|

Egy weboldal miatt ismét megkezdődtek a találgatások a Prey folytatásával kapcsolatban.

Hirdetés

A Prey 2-t 2011. márciusában jelentették be hivatalosan, majd egy év elteltével olyan pletykák kezdtek szállingózni, hogy törölték a projektet. Egy hónappal később a kiadó cáfolta a híreszteléseket, de áprilisban ismét ellentmondásos híreket kaptunk. Legutóbb pedig csak annyit mondtak, hogy a játék sorsa egy hajszálon függ.

Most újabb találgatásokra adhat okot egy rejtélyes weboldal, melynek címe "Alien Noire". A NeoGAF fórum közösségének tagjai a forráskód tüzetesebb megvizsgálása után arra jutottak, hogy 26 nap múlva valamiféle bejelentésre számíthatunk a Prey 2-vel kapcsolatban. A forráskódban ugyanis olyan kifejezéseket találtak (amiket azóta eltávolítottak onnan), mint "Prey, Prey2, Prey 2, FPS, Bethesda Softworks, Human Head Studios, Alien Noire".

Ezeken felül a weboldal tulajdonosának neve is árulkodó: "The Collective – 17677 S. Muskogee Ave – Tahlequah, Oklahoma". Az első rész főszereplője, Tommy ugyanis cseroki indián, Tahlequah pedig a való világban két cseroki törzs székhelye is, ráadásul Tommy is egy tahlequah-i rezervátumban élt.

Ami kételkedésre adhat okot, hogy az oldalt a Dreamhost-on keresztül regisztrálták be, amit főleg magánszemélyek szoktak használni, ezért elképzelhető, hogy mindez "csak" egy rajongói kezdeményezés. Február végén minden kiderül, tartsatok velünk addig is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)