Hirdetés

Mégis hogy lehetséges megépíteni a Millenium Falcont egy vikinges játékban?

|

A Valheim egy játékosa bebizonyította, hogy elegendő fa birtokában nagyon menő bázist lehet építeni magunknak.

Hirdetés

A február elején megjelent Valheim rövid időn belül a Steam egyik vadonatúj kedvence lett, rengetegen kóstolták már bele a túlélésre kihegyezett, vikinges kalandba, így a játéknak már sikerült is bekerülnie a legnépszerűbb alkotások közé. Egy rajongó pedig a jelek szerint nem elégedett meg egy szimpla viskóval, vagy egy közepes méretű bázissal, és ehelyett összeeszkábált egy olyan építményt, amit rengetegen valószínűleg első ránézésre felismernek majd.

Egy Colonel-James-Parker nevű felhasználó a Redditen osztotta meg a többiekkel, hogy ő bizony megépítette a Star Wars franchise-ból ismert Millenium Falcont a Valheimben.

Hirdetés

Ahogy látható, ehhez főként elképesztő mennyiségű fát használt fel, de az ikonikus hajót ábrázoló szerkezet kapott még zöld fáklyákat is, amelyektől olyan, mintha tényleg lenne hajtóműve is.

Már az is nagy dolog, hogy valaki megépített egy ilyen csodát, ám itt még nem ér véget a dolog, mivel történetünk főhőse alaposan kidolgozta a vikinges Millenium Falcon belső terét is. Ráadásul a jelek szerint elég tágas lett a szerkezete belseje ahhoz, hogy még bázisként is lehessen használni az építményt, ami így nemcsak menő, de hasznos is.

“Chewie, we’re home.” / I present you the Millennium Longboat. (test build) from r/valheim

Hogy tetszik? Kommentben nyugodtan mutassátok be a ti bázisotokat is, még akkor is, ha nem Millenium Falcon formájú.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)