Hirdetés

Mégis jöhet a Red Steel 3

|

A Ubisoft már többször bejelentette, hogy halálra ítéli a Red Steel sorozatot, ha a második rész sem produkál jó eladásokat. Nem produkál, ám két pletyka is kering a Wii jó kis shooterének folytatásáról.

Hirdetés

A Ubisoft Wii-re készített Red Steel sorozatáért felelős csapat kreatív igazgatója, Jason Vandenberghe pár hónapja még úgy nyilatkozott, hogy amennyiben az első részhez hasonlóan a Red Steel 2 sem lesz kellőképpen sikeres, semmiképpen nem készítik el a harmadik részt. Nos, bár a Red Steel 2 a maga nemében kifejezetten jó kis játék lett, sajnos igen gyenge eladásokat produkált, így mostanáig egyáltalán nem tűnt valószínűnek a folytatás elkészítése.

Mostanáig... Az utóbbi időben ugyanis több pletyka is elindult hódító útjára, melyek mind azt csiripelik, hogy a fejlesztők nem akarnak megválni gyermeküktől.

Múlt héten a francia Nintendo Magazine már készpénznek vette a Red Steel 3 fejlesztését, és beharangozta, hogy az FPS sorozat a kiábrándító eladások ellenére is trilógia lesz. Egyelőre semmi részletet nem lehet tudni a játékról azon kívül, hogy támogatni fogja a Nintendo különös és kétes értelmű eszközét, a Vitality Sensort.

Vandenberghe ma Facebook oldalán kürtölt világgá néhány "sejtetős" mondatot: "Micsoda túlhajszolt voltak ezek... Tudod, mi történik, ha befejezel egy videojátékot? Elkezdesz dolgozni a következőn; az történik!" Ötleteket persze nem adott arra nézve, hogy mégis mi az a "következő játék", így a fenti mondatok semmi konkrétat nem jelentenek, de a francia magazin hírével összekapcsolva nem alaptalan a Wii-sek reménye.

Jó lenne, ha igaz lenne, mert nem sok FPS-féleséget tudunk a WiiMote-tal játszani...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)