Hirdetés

Mégis jön PC-re az I Am Alive!

|

A Ubisoft bejelentette, hogy még szeptemberben kiadja PC-re a poszt-apokaliptikus túlélő játékot.

Hirdetés

Mostantól hivatalos, ha a Ubisoft azt állítja, hogy X vagy Y játékot nem adja ki PC-re, az a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem a konzolos változatokkal egyszerre, hanem majd valamikor később mégiscsak megkapja a 90 százalékban kalózokból álló banda.



Felteszem, mindannyian emlékeztek arra, hogy milyen izgalmas koncepcióval állt elő az Alone in the Dark: The New Nightmare, és a Cold Fear játékokat jegyző Darkworks csapata. Chicago, földrengés, harc a túlélésért, barátnő megkeresése a romok között stb.
Ehhez képest előbb a fejlesztő lépett le, majd a I Am Alive is teljesen átalakult, poszt-apokaliptikus túlélő akció-kalandot kaptunk csakis letölthető formában (kisebb játék, alacsonyabb költség - csak elvileg, hiszen nem ingyen készült az előző változat sem -, kisebb kockázat), a PC-s változat pedig útközben elhullott a kalózkodásra való hivatkozással.



A végeredmény egy viszonylag jó elképzeléseken alapuló hangulatos, ám idegesítő irányítással és frusztráló játékmenetbeli megoldásokkal megáldott/megvert (nézőpont kérdése) alkotás volt, amit kajáltak a népek.
A PC-verzióról már rég lemondtunk, erre jött a hír, hogy a Ubisoft mégis kiadja. Szeptember 13-tól a Ubishop, a Steam és valamint más egyéb digitális terjesztők révén szólíthatjuk magunkhoz az ígéret szerint szebb grafikával (magasabb felbontás, részletesebb textúrák stb.) és két új móddal (Easy: könnyebb végigjátszás a végtelen próbálkozási lehetőségnek köszönhetően. Replay: újra lehet játszani bármelyik pályát, hogy felfedezzünk minden titkot és megtaláljuk az összes elrejtett tárgyat.)

Akik előrendelik a játékot, azok a Bloody Good Time című alkotást is megkapják mellé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)