Hirdetés

Mégis kap achievementeket a PC-s Assassin's Creed Valhalla

|

A Ubisoftnál támadt kisebbfajta kommunikációs zűrzavar után kiderült, hogy nem egészen úgy alakul majd a virtuális kitüntetések sorsa, mint ahogy arról először nyilatkozott a kiadó képviselője.

Hirdetés

Mivel nem látunk a kulisszák mögé, egyelőre nem világos, hogy mi okozott akkora káosz a Ubisoft berkein belül, aminek köszönhetően a PC-s vásárlók egy része csalódottan folytatta portyázásait Britanniában. Történt ugyanis, hogy szemfüles felhasználóknak feltűnt az Assassin's Creed Valhalla achievementeket taglaló oldalának hiánya a Ubisoft Connecten belül, miközben a kevéssel korábban kiadott Watch Dogs: Legion jól láthatóan rendelkezett hasonlóval.

Az első puhatolódzó kérdésekre a terméktámogatásért felelős részlegtől az a válasz érkezett, hogy rögvest kapcsolatba lépnek a fejlesztőkkel, majd utána megerősítették, hogy szándékolatlan hibáról van szó, amit hamarosan orvosolnak.

Hirdetés

Ennyiből feltehetően nem is született volna hír a szaksajtóban, ám két napra rá jelentkezett a kiadó egyik képviselője a fórumon, majd felvázolta, hogy milyen változtatások jönnek, és hogy az Assassin's Creed Valhallával kezdve eltűnnek az achievementek a Ubisoft játékaiból.

Nyilván nem maradt el a törvényszerű panaszáradat, mire két újabb nap elteltével újabb bejegyzés született, amely ellentmond az előző állításnak, és ismételten kihangsúlyozza, hogy hiba történt, aminek az elhárítása folyamatban van.

"Tisztában vagyunk azzal, hogy az Assassin's Creed Valhalla PC-s játékosai számára nem érhetőek el az achivementek - ez nem volt szándékos. Aktívan dolgozunk azon, hogy engedélyezzük az achievementeket és tájékoztatni fogunk benneteket, amint több információval szolgálhatunk."

Az illető kicsivel később tisztázta, hogy félreértés történt az achievementek felszámolását illetően, tehát a legelső bejegyzésben foglaltak felelnek meg a valóságnak. Az persze nem derült ki, hogy mikor kerülnek be a PC-s változatba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)