Hirdetés

Mégis lesz fénykard párbaj Wii konzolon?

|

Ha mindenki visszagondol a Nintendo Wii megjelenésekor kiadott nyilatkozatokra, akkor sokakban felrémlik majd a Lucasarts álláspontja, ami szerint nem terveznek fénykard alapú Star Wars játékot kiadni a konzolra.

Hirdetés

Los Angeles városában tartottak egy kisebb rendezvényt, ahol Jim Ward, a Lucasarts egyik embere nyilatkozatában egy Wii konzolra készített koncepcióról mesélt. Elmondása szerint már rendelkeznek egy játék prototípusával, amiben fénykarddal lehet hadonászni, ráadásul igen szórakoztató játékmenetet sikerült kihozniuk belőle a párbajok során. Sajnos csak annyit tudott még ehhez hozzáfűzni, hogy érdekes dolgokkal fognak előállni ebben a évben, de azt nem tudták kihúzni belőle, hogy a Lego Star Wars: The Complete Saga játékról mesélt a riporternek, vagy egy teljesen új alkotásról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)