Hirdetés

Mégis lesz Halo Infinite bétateszt

|

A 343 és a Microsoft korábban azt nyilatkozták, hogy a stúdiónak vissza kellett tekernie a bétával kapcsolatos terveket, és át kell csoportosítsák erőforrásaikat. Úgy néz ki, hogy azóta változott a helyzet.

Hirdetés

A Windows Central jelentése szerint a 343 Industries jelenleg is dolgozik a Halo Infinite-tel kapcsolatos, többjátékos bétateszten. Jelenleg az az elképzelés, hogy limitált tesztelővel kezdik az időszakot, és szépen lassan bővítik a meghívottak számát.

A stúdió készen áll arra, hogy a résztvevők visszajelzései alapján nagy változásokat eszközöljön a játék mechanikáin. Úgy tűnik, hogy a srácok ezúttal tényleg mindenben a rajongók kedvére akarnak tenni.

Hirdetés

A Windows Central nagy váltásra utalt. A fejlesztők még 2020. júliusában azt nyilatkozták, hogy vissza kell szorítaniuk a bétával kapcsolatos melót, és nem ígérhetik meg, hogy lesz megjelenés előtti tesztidőszak. Ehhez a nyilatkozathoz valószínűleg a COVID-19 járványnak is köze volt, ami miatt a Halo Infinite-et 2021 őszéig el kellett tolni.

Aki részt akar venni a bétában az lépjen be a Halo Insider programba, ugyanis annak tagjai közül fogják kiválasztani a tesztelőket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)