Hirdetés

Megjelenhet PC-re a Halo 4?

|

Mint minden készülő Halo epizódnál, így most felröppentek pletykák az esetleges PC-s megjelenésről. Ezúttal egy kép adja a találgatás alapját.

Hirdetés

Egy érdekes kép bukkant fel a Microsoft oldalán, ami azonnal beindította a találgatásokat. Ha valaki ellátogat a Microsoft Store oldalára, és ott rákattint a „PCs for Gamers” menüre, egy olyan laptopot láthat, aminek képernyőjén Master Chief pózol. Azonnal felmerült a kérdés, hogy a Microsoft miért is döntött úgy, hogy az ikonikus karaktert használja fel a reklámhoz?

Vannak, akik ezt azonnal a közelgő Halo 4 PC-s változatának előjeleként tudták be. Mivel erre még semmi jel nem utal a fenti képen kívül így persze azt is mondhatnánk, hogy csak véletlen, vagy, hogy „csak úgy adta magát”, de az is lehet, hogy egyszerűen csak egy kevésbé szerencsés képválasztás történt. Azt azért nem árt megjegyezni, hogy az utolsó PC-re megjelent Halo játék, a Halo 2 volt, amivel akkor még az éppen csak megjelent Windows Vistát szerették volna népszerűsíteni. Lehet, hogy a Halo 4 Windows 8 exkluzívként érkezhet kedvenc személyi számítógépeinkre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)