Hirdetés

Mégis megoldják, hogy a Hitman 2-t ne kelljen megint megvenni a Hitman 3 játékosainak

|

Mivel a korábbi módszert nyilván nem kísérte tapsvihar, az IO Interactive gyorsan talált megoldást.

Hirdetés

Az Epic Games Store kavarásával azért többnyire együtt lehet élni, ritkán fordul elő, hogy hátránya származik bárkinek, ha egy PC-s játék exkluzívan ott debütál. Most viszont okoz némi bonyodalmat, hogy a Hitman 3 egy éven át csak onnan lesz elérhető, míg a trilógia korábbi két epizódja a Steamen is megvásárolható volt, sőt, a Hitman 2 jelenleg nincs is fent az EGS kínálatában.

Ez eddig azt jelentette, hogy aki szeretné a Hitman 3 új funkcióit a Hitman 2 pályáin is kihasználni, az kénytelen lett volna újra fizetni a játékért PC-n. Az érthető felhördülés hatására az IO Interactive bejelentette, hogy mégis talált megoldást.

Hirdetés

Ugyan a játék január 20-ai megjelenésekor még nem lesz adott a lehetőség, de néhány héten belül importálhatjuk majd a Hitman 2 pályáit, nem kell ismét pénzt adni értük. Azt, hogy hogyan oldják meg végül, egyelőre nem részletezték, de az biztos, hogy elért eredményeinket az IOI Accountunkon keresztül átvihetjük.

Akinek nincs meg az előző két Hitman játék, de a teljes élményre vágyik, a megjelenést követő 14 napban 80%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg az azok pályáit feloldó bérleteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)