Hirdetés

Mégiscsak DLC-mentes lesz a Final Fantasy XIII ?

|

Bár a Final Fantasy XIII alkotói annyi anyagot halmoztak fel a fejlesztés során, amiből akár egy új játékot is készíthetnének, Yoshinori Kitase szerint semmi szükség a letölthető tartalmakra.

Hirdetés

Yoshinori Kitase, a Final Fantasy XIII producere bejelentette, hogy nem terveznek letölthető tartalmakat kiadni a szerepjátékhoz. A fejlesztők szerint művük száz százalékosan élvezhető, teljes egészet alkot, ezért a kiegészítőknek nincs létjogosultsága.

Mivel a fejlesztés során hatalmas mennyiségű anyagot vágtak ki a játékból, sok "nagyon tájékozott egyén" tudni vélte, hogy ezekből fogják majd a jövendő DLC-ket elkészíteni. Kitase viszont igyekezett lehűteni a közönséget, és elmondta, hogy bár a fejlesztés során valóban rengeteg tervet letettek az asztalra, ezek közül csak a legjobbak kerülhettek bele a végleges változatba, a félretett ötleteket pedig kiegészítőként se fogják megjelentetni.

Tulajdonképpen szimpatikus hozzáállásnak is nevezhetnénk, hogy művüket teljesnek tekintik, és nem akarják a kihagyott részeket kifényesítve a nyakunkba varrni, de sajnos egy kis kavarás azért van a háttérben. Kitase ugyanis már január 27-én kijelentette, hogy nem lesznek FFXIII pakkok, aztán másnap, mintha mi sem történt volna, elmondta, hogy mivel annyi kivágott anyaguk van, amiből akár egy teljes játékot is el lehetne készíteni, előkészítettek egy DLC csomagot, amit egy későbbi időpontban elérhetővé fognak tenni.

Ezek után talán akkor járunk a legjobban, ha elhisszük az alkotóknak, hogy a Final Fantasy XIII úgy, ahogy van száz százalékos, és a jövendő pakkok helyett inkább a március 9-re ígért játékot várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)