Hirdetés

Szavazz: melyik volt szerinted október legjobb játéka?

|

A Red Dead Redemption 2 jó eséllyel besöpri majd az Év játéka díjakat, de más izgalmas játékok is jöttek az elmúlt hónapban..

Hirdetés

A szerkesztőségi chatben péntek óta szinte csak a Red Dead Redemption 2-ről, abban tett felfedezéseinkről zajlik a beszélgetés. Rég nem volt olyan játék, amire a csapat szinte minden tagja azonnal lecsapott.

Hirdetés
 

Most egy pillanatra azért megszakítottuk a játékot, hogy megkérdezük, nektek mi tetszett a legjobban októberben. A hónapot egy kiváló játék, a Forza Horizon 4 nyitotta, aztán jött a szintén fantasztikus Assassin's Creed Odyssey, a baráti összejöveteleket a Super Mario Party tette szebbé, a VR-tulajok az Astro Bot: Rescue Missionnel győzködhették magukat, hogy jó vétel volt a headset. Valamivel később megérkezett a Call of Duty: Black Ops 4, a Soulcalibur VI, a LEGO DC Super-Villains, valamint a Thronebreaker: The Witcher Tales, amik szintén szuperek lettek. Igazából csak a Call of Cthulhu okozott egy kis csalódást így a hónap végén, meg a Starlink: Battle for Atlas hagyott némi kívánnivalót, de összességében azért ez az október is inkább jó volt, mint sem. A novemberi megjelenéseket itt találjátok, alább pedig mondjátok el, szerintetek mi volt a legjobb!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)