Hirdetés

Megjelenési dátummal jött a FIFA 22 első előzetese

|

Miután megtudtuk, hogy Mbappé pózol majd a borítón, az is kiderült, milyen forradalmi újításra számíthatunk.

Hirdetés

A labdarugó-Európa-bajnokság döntőjének napjánál nem találhatott volna jobbat az EA Sports a FIFA 22 első előzetesének bemutatásához. Pár nappal ezelőtt leleplezték, hogy a Paris Saint-Germain játékosa, Kylian Mbappé lesz a sorozat idei részének borítóján, ahogy azt is, hogy sokkal ízlésesebb grafikát választottak, mint tavaly, és ez önmagában öröm.

Ma sor került az első előzetes bemutatójára is, melynek középpontjában a HyperMotion technológia áll.

Hirdetés

Az EA Sports már nem csak zárt térben rögzítette a focisták mozdulatait, hanem konkrétan a pályán is, így a karakteranimációk és interakciók még élethűbbé válnak. Az EA gépi tanulásos algoritmusa több mint 8,7 millió képkockányi meccsfelvételből tanul, így a mozgás, a labda viselkedése, valamint a labda és a játékosok interakciója is valóságosabb lesz.

A megjelenésre október 1-jén kerül majd sor, most egyszerre jön a PC-s, PlayStation 4-es, a PlayStation 5-ös, az Xbox One-os és az Xbox Series X|S-es változat. Stadiára szintén megjelenik valamikor, a  Nintendo Switch pedig azért nem szerepel a listán, mert idén is csak Legacy kiadás jár a hibrid konzol játékosainak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)