Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott 2021 talán legjobban várt stratégiai játéka

|

A Humankind lehetőséget ad arra, hogy átírjuk az emberiség történelmét, méghozzá a kőkorszaktól kezdve.

Hirdetés

Ha minden az eredeti tervek szerint ment volna, akár a 2020-as The Game Awards nevezettjei között is indulhatott volna a Humankind, ám ahogy végül sok más játékot, úgy az Aplitude 4X-es alkotását is elhalasztották.

A stúdiót birtokló, és ezáltal a kiadást is intéző Sega nemrégiben belőtt egy körülbelüli intervallumot - 2021 áprilisát - a körökre osztott történelmi stratégiai játék számára, amitől a jelek szerint nem fog eltérni a csapat, jelen állás szerint ugyanis a megjelenés napja április 22-e.

Hirdetés

Noha nyilvánvaló a hasonlóság a Humankind és a Sid Meier nevével fémjelzett Civilization széria között, az Amplitude nem másolja szolgaian konkurensét. A legnagyobb eltérés talán abból fakad, hogy a korszakváltások alkalmával választanunk kell 10-10 felkínált civilizációtípus közül. Döntéseink különféle előnyökkel és hátrányokkal járnak, meghatározzák játékstílusunkat, továbbá a nagy számú variációs lehetőségeknek hála az általunk vezetett nép valóban egyedi lesz.

Mint ismeretes, a csapat bevonja a játékosokat is a fejlesztésbe, az OpenDev célja az egyes játékelemek bemutatásán túl az is, hogy a közösségtől kapott visszajelzések alapján csiszolni lehessen a mechanikákon, mégpedig oly módon, hogy a végeredmény mindenki ínyére legye. Ennek a következő fordulója december 15-én 16 órakor kezdődik és december 28-án 16 órakor ér véget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)