Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott a Bionic Commando

|

A Capcom klasszikusát is meglegyintette a modern idők szele, s már nem kell sokat aludnunk, hogy végre kipróbálhassuk.

Hirdetés

Svédország egyik legtöbbet foglalkoztatott fejlesztőcsapatává nőtte ki magát a Grin. Az elsősorban a Ghost Recon: Advanced Warfighter epizódok PC-s változatainak köszönhetően ismert csapatra mondhatjuk, rámosolygott a szerencse. Egyrészt két mozifilmhez is készítenek játékos átiratot (Wanted: Weapons of Fate, Terminator: Salvation), melyek közül az egyik már a sokszorosító üzemekben szaporodik, ráadásul játszható demó formájában is bemutatkozott.

Bionic Commando - 10. kp Bionic Commando - 11. kp



A legfontosabb projekt azonban mégiscsak a '80-as évek egyik nagy klasszikusának feltámasztására tett kísérlet. Míg a Bionic Commando: Rearmed csupán új köntöst húzott a régi játékmenetre, addig Grin műhelyében készülő Bionic Commando az eredeti történet fonalát veszi fel és göngyölíti tovább, ráadásul immáron teljesen 3D-ben. Ascension City romjai között Nathan Spencer bionikus karja segítségével látványosabban lengedezik, mint Pókember.
A megjelenés időpontja pedig - hiszen csakis ezért olvastátok el az egész szöveget - X360-ra és PS3-ra május 19-én esedékes az Atlanti-óceán másik oldalán, 22-én pedig Európában. A PC-s változat még nem kapott konkrét időpontot, de az ígéretek szerint nem sokkal lemaradva követi konzolos testvéreit.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)