Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott a Call of Duty: Modern Warfare 2

|

A kampány és a multiplayer leleplezésével még vár egy kicsit az Infinity Ward, de most már tudjuk, hogy mikor jön a Call of Duty: Modern Warfare reboot folytatása.

Hirdetés

Tény, hogy a tavalyi Call of Duty: Vanguard nem úgy teljesített, hogy az Activision elvárta, és ezzel rég nem látott mélypontra lökte a franchise-t, ám a kudarcot vallott Sledgehammer Games után ismét az Infinity Ward következik a sorban, a stúdió, amelynek a neve egyet jelent a Call of Duty-val, és amely egyszer már bizonyította, hogy nincs olyan mély gödör (Call of Duty: Ghosts), amiből ne tudna kimászni.

A 2019-es Call of Duty: Modern Warfare nemcsak a széria egyik legjobb darabja volt, hanem a legsikeresebbje is, 30 milliós eladásával új csúcsot állított fel. Magasan van tehát a léc a folytatás számára, de talán nem lehetetlen megugorni.

Hirdetés

Pár hónapja ugyanis még van a stúdiónak arra, hogy tökéletesre csiszolja a Call of Duty: Modern Warfare 2 játékmenetét, ugyanis a megjelenési dátum az alább megtekinthető drónvideó szerint 2022. október 28. Bizonyságot nyert továbbá, hogy Simon "Ghost" Riley is a főbb szereplők között lesz majd John Price százados, John "Soap" MacTavish és Kyle "Gaz" Garrick mellett. Újoncként pedig Alejandro Vargast, a mexikói különleges erők ezredesét üdvözölhetjük, ami alátámasztani látszik, hogy hőseink ezúttal drogkartellekkel akasztanak tengelyt.

Szintén megtudtuk, hogy a hivatalos bemutatóra várhatóan június 8-án kerül sor, tehát úgy tűnik nem jöttek be azok a tippek, amelyek az Xbox & Bethesda Games Showcase-zel, vagy Geoff Keighley Summer Game Festjével kapcsolták össze. Persze ez nem zárja ki, hogy a játék felbukkanjon egyik, másik, vagy akár mindkét rendezvényen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)